Antena Meniu Search
x

”Creierul” atentatelor de la Paris, prins după interceptarea telefonului însoțitoarei sale

Presupusul organizator al atentatelor de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, a fost ucis miercuri în raidul de la Saint-Denis după interceptarea telefonului femeii care era cu el

Presupusul organizator al atentatelor de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, a fost ucis miercuri în raidul de la Saint-Denis după interceptarea telefonului femeii care era cu el, a declarat vineri o sursă din poliţie, citată Mediafax.

Poliţia l-a urmărit pe presupusul organizator al atentatelor de la Paris în timp ce era condus de o femeie într-un apartament, cu o seară înainte ca amândoi să fie ucişi într-un raid al forţelor speciale, a precizat sursa citată.

În urma unei informaţii primite din Maroc, potrivit căreia Abdelhamid Abaaoud se afla în Franţa, poliţia şi-a îndreptat atenţia spre Hasna Aitboulahcen, o femeie deja aflată sub supraveghere, despre care se ştia că are legături cu el.

Datorită interceptării telefonului ei, în cadrul unei investigaţii referitoare la droguri, femeia a fost localizată la Saint-Denis, o suburbie a Parisului, unde trei atacatori sinucigaşi s-au detonat la 13 noiembrie la Stade de France.

Poliţiştii au urmărit-o pe femeia de 26 de ani în timp ce îl conducea pe Abaaoud în clădirea din Saint-Denis marţi seara. Miercuri dimineaţă, poliţia a lansat raidul asupra imobilului, care a durat şapte ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » ”Creierul” atentatelor de la Paris, prins după interceptarea telefonului însoțitoarei sale