Antena Meniu Search
x

Parada impresionantă pe străzile din Georgia, unde creştinii ortodocşi au sărbătorit Crăciunul pe rit vechi

Parade impresionante au fost organizate în Georgia. Însă cea mai spectaculoasă a fost, de departe, cea din capitala georgiană, la care au asistat mii de oameni.

Vezi și

Parade impresionante au fost organizate în toată ţara Însă cea mai spectaculoasă a fost, de departe, cea din capitala georgiană, la care au asistat mii de oameni.

Costumaţi în personaje biblice sau în robe pe care era imprimat steagul ţării, georgienii din Tbilisi au sărbătorit Naşterea Domnului cu o paradă impresionantă. Mii de oameni au ieşit din case pentru a vedea spectacolul de pe străzi. De la eveniment nu au lipsit nici căruţele trase de măgăruşi, spre deliciul copiilor.

Tradiţia paradelor în ziua de Crăciun este veche de sute de ani. Însă, în perioada în care Georgia a fost anexată Uniunii Sovietice, obiceiul a fost interzis. Evenimentul a fost reluat după ce ţara şi-a proclamat independenţa în anul 1991. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Parada impresionantă pe străzile din Georgia, unde creştinii ortodocşi au sărbătorit Crăciunul pe rit vechi