Antena Meniu Search
x

Crimă brutală, surprinsă de camere. O fostă miss a fost împușcată în cap la scurt timp după ce și-a dus copilul la școală (Video)

O fostă miss a fost împușcată în cap, în plină stradă, la scurt timp după ce și-a dus copilul la școală, crima brutală fiind surprinsă de camere de supraveghere

O fostă miss a fost împușcată în cap, în plină stradă, la scurt timp după ce și-a dus copilul la școală, crima brutală fiind surprinsă de camere de supraveghere.

Rosa Otilia Ramirez, fostă participantă la Miss Gautemala și fost model, se întorcea acasă după ce și-a dus copilul la școală, iar la un moment dat, un bărbat se apropie de ea, scoate un pistol pe care îl îndreaptă spre ceafa femeii și trage.

Tânăra de 32 de ani a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Crima s-a petrecut pe 19 ianuarie, în orașul Guatemala City, însă poliția nu are încă un suspect, deși se bănuiește că este vorba despre cineva care o cunoștea pe Rose.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Crimă brutală, surprinsă de camere. O fostă miss a fost împușcată în cap la scurt timp după ce și-a dus copilul la școală (Video)