Antena Meniu Search
x
LIVE

Crimă și sinucidere surprinse în imagini. Un cunoscut blogger polonez, împuşcat în fața logodnicei sale de fostul ei iubit. Bărbatul s-a împușcat apoi

Imaginile zilei vin din Polonia. Un cunoscut blogger polonez a fost împuşcat în faţa logodnicei sale. Criminalul s-a sinucis cu aceeaşi armă la câteva secunde după ce îşi lichidase rivalul în dragoste. Crima şi sinuciderea au fost filmate de un localnic.

De Redactia Observator la 18.07.2023, 20:39

În plină zi, în faţa unei terase din centrul oraşului Poznan, un tânăr de 30 de ani a fost împuşcat mortal. Strigătele disperate ale iubitei sale nu l-au oprit pe criminal. După ce mai trage o dată în victimă, atacatorul îşi ia zilele.

Crimă urmată de sinucidere

Criminalul, un tânăr de 31 de ani, absolvent de Drept, era înebunit de ură - iubita îl părăsise şi se logodise cu un cunoscut blogger şi muzician din Polonia.

Marea greşeală a cuplului a fost că a postat pe reţelele sociale locul unde se aflau. A fost doar o chestiune de ore până i-a ajuns din urmă ucigaşul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Crimă și sinucidere surprinse în imagini. Un cunoscut blogger polonez, împuşcat în fața logodnicei sale de fostul ei iubit. Bărbatul s-a împușcat apoi