Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! Un tată şi-a UCIS băieţelul de 7 ani, apoi l-a dat ca MÂNCARE porcilor! ATENȚIE, imagini care pot afecta emoţional (VIDEO ŞOCANT)

În urmă cu câteva zile, un bărbat în vârstă de 46 de ani, tată a opt copii, a recunoscut în faţa autorităţilor că şi-a ucis fiul de doar 7 ani. 

În urmă cu câteva zile, un bărbat în vârstă de 46 de ani, tată a opt copii, a recunoscut în faţa autorităţilor că şi-a ucis fiul de doar 7 ani. 

Michael A Jones, din Kansas, SUA, a pledat vinovat, spunând că l-a bătut pe Adrian Jones până a murit, după care a dat cadavrul micuţului ca hrană porcilor. 

Potrivit Daily Mail, rămășițele băiatului au fost găsite în noiembrie 2015, lângă o cocină de pe proprietatea bărbatului, unde locuia împreună cu soția sa Heather și cei opt copii ai lor. 

Pe acelaşi subiect

Presa din Kansas a relatat că ceilalţi copii trăiesc în condiții deplorabile și sunt acasă. 

"Este îngrozitor în ce condiţii trăiesc. Este gunoi peste tot", a declarat o martoră pentru WSFA.

Mâncare uscată împrăștiată peste tot prin casă, șoareci morți, seringi folosite, otravă de șoareci și filme pornografice. Este imaginea descrisă de femeie. 

Nu numai bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia. Şi Heather, soția acestuia şi mama vitregă a lui Adrian, a pledat vinovată pentru crimă și abuz de minori.

Femeia a primit închisoare pe viaţă. 

Michael Jones îşi va primi sentinţa pe 3 mai, însă şi acesta riscă tot închisoare pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! Un tată şi-a UCIS băieţelul de 7 ani, apoi l-a dat ca MÂNCARE porcilor! ATENȚIE, imagini care pot afecta emoţional (VIDEO ŞOCANT)