Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai renumiţi criminali din istoria SUA, Charles Manson, în stare gravă la spital

Unul dintre cei mai renumiţi criminali din istoria SUA, Charles Manson, recunoscut pentru faptul că a ordonat uciderea actriței Sharon Tate, soția regizorului polonez Roman Polanski, a fost dus de urgență la spital marți, susțin o publicație și un site din SUA.

Unul dintre cei mai renumiţi criminali din istoria SUA, Charles Manson, recunoscut pentru faptul că a ordonat uciderea actriței Sharon Tate,  soția regizorului polonez Roman Polanski, a fost dus de urgență la spital marți, susțin o publicație și un site din SUA.

Potrivit Los Angeles Times, faimosul criminal cu o svastică tatuată pe frunte, a părăsit închisoarea Corcoran din Central Valley, California (vestul Statelor Unite) în stare gravă.

La rândul său, site-ul TMZ a relatat că Manson a fost transportat de urgență la un spital din Bakersfield, principalul oraș din regiune, în urma unor probleme gastro-intestinale.

Manson este închis de peste 40 de ani pentru o serie de crime, printre care uciderea lui Sharon Tate, soția regizorului polonez Roman Polanski, la acel moment însărcinată în opt luni și jumătate.

Charles Manson a fost condamnat la moarte, alături de patru dintre discipolii săi, în august 1969, pentru uciderea a șapte persoane, însă ulterior pedepsele lor au fost comutate în închisoare pe viață.

Criminalul a făcut o cerere de eliberare anticipată în 2012, care i-a fost refuzată. El trebuie să aștepte acum până în 2027 pentru a putea face o nouă cerere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Unul dintre cei mai renumiţi criminali din istoria SUA, Charles Manson, în stare gravă la spital