Antena Meniu Search
x

Video Cristina, românca ucisă cu sălbăticie în Germania, acceptase o viață de chin pentru a-și proteja copilul

Operaţiune ca-n filme în Germania pentru salvarea unei românce, sechestrată de iubit. Sătulă de bătăi şi ameninţări, tânăra voia să îl părăsească pe bărbatul cu care avea şi un copil. Chemaţi de vecini, poliţiştii au negociat o oră cu agresorul dar deznodământul este unul tragic. Bărbatul a fost împuşcat mortal, însă după ce femeia deja murise.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 13.11.2020, 00:59

Vezi și
  • Jurnalist român din Germania: "Locatarii au crezut că acolo se filmează un film poliţist, atât de suprarealiste erau imaginile"
  • Fericirea afişată în fotografiile de pe internet ascundea însă o realitate chinuitoare

Sunt ultimele amintiri pe care copilul Cristinei le mai are cu mama lui. Un an şi jumătate s-a bucurat de dragostea ei. Femeia de 25 de ani a fost ucisă cu violenţă de bărbatul cu care îşi împărţea viaţa.

Florentina, sora Cristinei: Din cauza copilului nu a plecat de acolo. Putea să fugă!

Cristina şi Rosario, un italian cu 20 de ani mai mare, erau împreună de şase ani. Fericirea afişată în fotografii ascundea însă o realitate chinuitoare. Gelos şi violent, bărbatul o bătea cu bestialitate.

Din Italia, sora Cristinei povesteşte că femeia a încercat să plece de mai multe ori. Se întorcea mereu, de dragul copilului pe care îl aveau împreună.

Florentina, sora Cristinei: Eu stiam ce bătaie mănâncă, am facut apel în Germania la prieteni, pe Facebook, la prieteni, o ținea închisă. Anul trecut i-a dat o bătaie, nu pot să mă exprim, ca moartea.

Zilele trecute, femeia a cerut ordin de restricţie, iar italianul a fost obligat să părăsească apartamentul în care locuiau. Răzbunarea a fost cruntă.

Denisa, nepoata Cristinei: Acum, ultima oară, a făcut iar declaraţii la poliţie, pe el l-a scos afară din casă. Ea a rămas singură cu băiatul. El nu avea voie să se atingă de ea, nu avea voie să vină acasă, nu avea voie să facă nimic.

Vlad Drăghicescu, jurnalist român în Germania: Poliţia a fost alertată de o vecină care a auzit strigătele disperate ale româncei. Odată ajunse acolo forţele de poliţie, locatarii au crezut că acolo se filmează un film poliţist, atât de suprarealiste erau imaginile. Spun ei ce li se desfăşurau în faţa ochilor.

O oră a durat negocierea cu poliţiştii. Bărbatul a cerut mai întâi să fie adus fiul adult pe care îl avea dintr-o altă relaţie. Dar, în loc să îl calmeze, discuţia purtată în italiană pare că mai mult l-a înfuriat. Când poliţia a intrat în apartament, era deja prea târziu. Ca să nu fie oprit, a aruncat o petardă şi i-a atacat pe poliţiştii care s-au văzut obligaţi să deschidă focul.

Cristina voia să părăsească Germania și să se întoarcă în România. Copilul de nici doi ani, al tinerei, este acum în grija asistenţilor sociali. Familia fetei este hotărâtă să lupte pentru a obţine custodia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cristina, românca ucisă cu sălbăticie în Germania, acceptase o viață de chin pentru a-și proteja copilul