Antena Meniu Search
x

Cu baloane colorate şi măsuri de securitate întărite, Statele Unite se pregătesc pentru Ziua Recunoştinţei

Tradiţionalele parade stau să înceapă la New York însă oamenii şi mai ales copiii au putut admira uriaşele baloane colorate încă de ieri.

Vezi și

Tradiţionalele parade stau să înceapă la New York însă oamenii şi mai ales copiii au putut admira uriaşele baloane colorate încă de ieri. Cei care au pornit deja la drum s-au confruntat cu un trafic de coşmar. Căci vorbim de un număr record pentru ultimii 10 ani.

Atmosfera festivă a pus stăpânire pe centrul New Yorkului încă de aseară. Trupele de dans, majoretele şi artiştii care vor cânta la parada de Ziua Recunoştinţei au făcut ultimele repetiţii pentru ca evenimentul să iasă perfect. 

Cele 17 baloane uriaşe care vor fi văzute la defilare au fost umflate încă de ieri. Copiii au putut să le admire şi şi-au ales deja favoritele în cadrul unui eveniment special.

Nou venitul de anul acesta, Olaf, simpaticul om de zăpadă din Regatul de Gheaţă şi veveriţa din Ice Age conduc detaşat în topul preferinţelor celor mici.

Oficialii au anunţat încă de ieri că sărbătoarea de anul acesta va fi cea mai aglomerată, la nivel de trafic, din ultimii 10 ani. 

51 de milioane de americani, arată cifrele oficiale, au plecat deja la drum ca să-şi petreacă sărbătorile alături de familie. Pe şosele s-au format blocaje uriaşe. Nici în aeroporturi sau gări nu a fost mai bine. 

Jeanette Casselano, purtatorul de cuvant al Asociaţiei de Automobile Americane: "Anul acesta, 51 de milioane de americani se deplasează mai mult de 80 de kilometri depărtare de locuinţele lor. Asta înseamnă o creştere de 3% faţă de anul trecut dar este cel mai ridicat procent din ultimele decenii."

Donald Trump sărbătoreşte Ziua Recunoştinţei în Florida unde a ajuns încă de ieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Cu baloane colorate şi măsuri de securitate întărite, Statele Unite se pregătesc pentru Ziua Recunoştinţei