Antena Meniu Search
x

Cu sania trasă de câini, în munții Alpi

O staţiune din Alpii Francezi le oferă turiştilor o distracţie mai puţin obişnuită, cel puţin în Europa: plimbarea în sănii trase de câini

Vezi și

O staţiune din Alpii Francezi le oferă turiştilor o distracţie mai puţin obişnuită, cel puţin în Europa: plimbarea în sănii trase de câini

Ninsorile abundente din ultimele zile le-au făcut necazuri multor francezi, dar i-au încântat pe amatorii de schi şi alte sporturi de iarnă. Câinii din staţiunea alpină La Plagne erau, şi ei, nerăbdători să reia plimbările cu turiştii.

Sania este cel mai potrivit vehicul de agrement pentru familiile venite în vacanţă cu copii prea mici pentru alte sporturi alpine.

Pe lângă experienţa inedită a mersului în ritmul atelajului de câini, plimbarea oferă şi noi perspective asupra peisajului maiestuos al Alpilor.

Sania trasă de câini este un vehicul cât se poate de sigur şi le lasă amintiri de neuitat atât celor mari cât şi celor mici.

Plimbările durează o jumătate de oră iar numărul lor este limitat la opt pe zi, pentru a nu obosi peste măsură animalele. Chiar din prima zi au fost rezervate aproape toate locurile până la sfârşitul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cu sania trasă de câini, în munții Alpi