Antena Meniu Search
x

Cum a ajuns popular Ryan, puștiul care câștigă cei mai mulți bani pe Youtube

La doar opt ani, un băieţel din Statele Unite are o avere impresionantă, obţinută pe cont propriu. Peste 20 de milioane de dolari a câştigat Ryan datorită clipurilor de pe YouTube, în care poate fi văzut... testând jucării.

Vezi și

La doar opt ani, un băieţel din Statele Unite are o avere impresionantă, obţinută pe cont propriu. Peste 20 de milioane de dolari a câştigat Ryan datorită clipurilor de pe YouTube, în care poate fi văzut... testând jucării. Avea doar patru ani când a început să se joace în faţa camerei de filmat, iar acum a intrat în topul celor mai bogaţi internauţi.  

Lumea lui Ryan nu este cu mult diferită de a unui copil de vârsta lui. Iubeşte maşinile, adoră personajele Disney şi construieşte structuri impresionante din piese colorate. Doar că atunci când se joacă, o face în faţa unei camere de filmat. Ajutat de părinţi, care postează imaginile pe YouTube, Ryan are acum peste 17 milioane de abonaţi. Şi a ajuns pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogate vedete de pe platforma online.

Lansat în urmă cu aproape patru ani, canalul de YouTube al lui Ryan a ajuns printre cele mai populare. Împreună, clipurile sale au peste 26 de... miliarde de vizualizări. Iar câştigurile s-au dublat faţă de anul trecut. Succesul lui Ryan este atât de mare, încât o reţea de magazine din Statele Unite a început chiar să vândă o linie de jucării şi haine pentru copii care-i poartă numele.

Pentru că este doar un copil, 15% din veniturile lui Ryan ajung într-un cont bancar pe care îl va putea accesa când va fi major.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cum a ajuns popular Ryan, puștiul care câștigă cei mai mulți bani pe Youtube