Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum arată casa de vacanţă pe care Tom Cruise a scos-o la vânzare pentru aproape 40 de milioane de dolari

Tom Cruise şi-a pus în vânzare somptuoasa casă de vacanţă din munţii statului Colorado. Clădirea din lemn şi piatră este situată pe un teren de aproape 130 de hectare, nu departe de o populară staţiune de schi.

de Monica Palade

la 15.03.2021, 09:22

Locuinţa are şapte dormitoare, nouă băi şi două şeminee, plus o casă de oaspeți cu trei dormitoare. În plus, casa principală are şi o sală de jocuri, bar, un centru de fitness, un duș cu aburi și chiar un sistem de topire a zăpezii. 

Reşedinţa este situată în apropiere de stațiunea de schi Telluride din Colorado. Preţul cerut este pe măsură: aproape 40 de milioane de dolari. Proprietatea este afişată pe un site imobiliar de lux care păstrează discreţia asupra vânzătorului, dar presa mondenă a aflat că el este Tom Cruise.

În această casă a oferit şi primele fotografii cu logodnica sa de atunci, Katie Holmes și fiica Suri și, de asemenea, tot aici a acordat şi un interviu lui Oprah Winfey în 2008.

Actorul mai are proprietăţi la New York, în California şi Marea Britanie.

Vedeţi cum arată reşedinţa scoasă la vânzare de Tom Cruise în galeria foto.

Citește și Cum arată casa de 25 de milioane de dolari în care Angelina Jolie se ascunde de Covid-19

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum arată casa de vacanţă pe care Tom Cruise a scos-o la vânzare pentru aproape 40 de milioane de dolari