Antena Meniu Search
x

Cum arată ceremonia de 200 milioane de dolari a lui Donald Trump, în cifre

A început numărătoarea inversă până când Donald Trump va deveni preşedintele Statelor Unite. Washingtonul este scena celui mai grandios eveniment al momentului, care arată spectaculos şi în cifre.

A început numărătoarea inversă până când Donald Trump va deveni preşedintele Statelor Unite. Washingtonul este scena celui mai grandios eveniment al momentului, care arată spectaculos şi în cifre.

200 de milioane de dolari costă întreaga festivitate, cea mai mare sumă este redirecţionată către serviciile de securitate, transport şi cele de urgenţă. La ceremonia din 2009, s-au cheltuit 124 milioane de dolari, scrie CBS News.

Un număr de 700.000 - 900.000 oameni sunt aşteptaţi să participe la ceremonia de învestire a lui Donald Trump. În 2013, Barack Obama şi-a primit învestitura în faţa a 800.000 oameni, iar la cea din 2009, au participat 1.8 milioane oameni, potrivit celor de la The Wall Street Journal.

28.000 de oameni ai legii, inclusiv agenţi ai Serviciilor Secrete, precum şi din Garda Naţională, asigură buna desfăşurare a evenimentului. Trupele de paradă au în componenţă 8.000 de persoane, din 40 de organizaţii.

20 minute este durata estimativă a discursului pregătit de Donald Trump.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cum arată ceremonia de 200 milioane de dolari a lui Donald Trump, în cifre