Antena Meniu Search
x

Video Cum încearcă ucrainenii să blocheze armata inamică în Bahmut. Rusia continuă atacurile aeriene asupra Ucrainei

Armata ucraineană vrea să realizeze o "încercuire tactică" la Bahmut, pentru a bloca forţele ruse care susţin că au ocupat întregul oraş.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 07:55

Vezi și

Declaraţia vine de la comandantul trupelor terestre ucrainene care a vizitat poziţiile armatei din apropiere de Bahmut. Ucrainenii afirmă că au continuat să înainteze la periferii şi controlează, încă, o parte din teritoriul oraşului, deşi recunosc că suprafaţa este "neînsemnată".

Armata rusă a difuzat de asemenea imagini ale soldaţilor săi pe străzi, printre ruine. Preşedintele Zelenski, care revine astăzi de la reuniunea G7 din Japonia, a spus că imaginile din Bahmut îi amintesc de cele din Hiroshima după bombardamentul atomic. Rusia continuă atacurile aeriene asupra Ucrainei: ieri, trei oameni au fost ucişi şi şapte, răniţi.

În cursul nopţii s-au produs explozii la Harkov, Dnipro, Zaporojie şi în alte oraşe, iar ucrainenii au anunţat doborârea unui avion rusesc deasupra Mării Negre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cum încearcă ucrainenii să blocheze armata inamică în Bahmut. Rusia continuă atacurile aeriene asupra Ucrainei