Antena Meniu Search
x

CUTREMURĂTOR! Un italian pasionat de sporturile extreme şi-a filmat propria moarte, în timp ce efectua o cascadorie aeriană (VIDEO)

Uli Emanuele, un italian pasionat de sporturile extreme, şi-a filmat propria moarte, în timp ce efectua o cascadorie aeriană, sărind de pe un pisc montan cu un costum de tip “wingsuit”, în munţii Dolomiţi din Elveţia.

Uli Emanuele, un italian pasionat de sporturile extreme, şi-a filmat propria moarte, în timp ce efectua o cascadorie aeriană, sărind de pe un pisc montan cu un costum de tip “wingsuit”, în munţii Dolomiţi din Elveţia.

Sportivul italian a murit după ce a sărit în gol de pe un pisc montan, a pierdut controlul în aer şi s-a izbit de stânci, înainte de deschiderea paraşutei.

Uli Emanuele, în vârstă de 29 de ani, a devenit cunoscut în 2015, după ce a efectuat o cascadorie aeriană spectaculoasă, transmisă pe canalul de pe YouTube al producătorului de camere video GoPro. Cu acea ocazie, el a efectuat un salt cu un costum de tip “wingsuit” şi a reuşit să aterizeze la punct fix, plonjând într-o peşteră cu diametrul de doi metri.

Sportivul italian, care a câştigat Campionatul Mondial de Salturi Extreme, organizat în Spania, în 2010, şi-a explicat obiectivele, într-un mesaj publicat pe Facebook: “Mă concentrez pe găsirea unor locuri spectaculoase, de unde n-am sărit niciodată, şi pe găsirea unor noi zone cu trasee de zbor”.

Pe parcursul carierei sale, Uli Emanuele a efectuat peste 60 de salturi cu wingsuit.

După decesul său, produs pe 17 august, reprezentanţii World Wingsuit League, au dat publicităţii o declaraţie în memoria sportivului italian:

“Suntem întristaţi să vă anunţăM că World Wingsuit League (WWL) a pierdut un alt mare pilot de wingsuit şi un om minunat. Uli Emanuele, îţi mulţumim pentru contribuţia adusă sportului nostru şi îţi mulţumim pentru faptul că ai împărtăşit lumii întregi talentul tău excepţional. Odihneşte-te în pace!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » CUTREMURĂTOR! Un italian pasionat de sporturile extreme şi-a filmat propria moarte, în timp ce efectua o cascadorie aeriană (VIDEO)