Antena Meniu Search
x

Rapperul Daddy Yankee, devenit celebru pentru hit-ul Despacito, a fost prăduit. Hoțul a fugit cu bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari

"Regele raggaeton-ului" a rămasă fără bijuteriile coroanei. 2,3 milioane de dolari e paguba suferită de rapperul Daddy Yankee, devenit celebru pentru hit-ul Despacito.

Vezi și

"Regele raggaeton-ului" a rămasă fără bijuteriile coroanei. 2,3 milioane de dolari e paguba suferită de rapperul Daddy Yankee, devenit celebru pentru hit-ul Despacito.

Metoda folosită de hoţ pare desprinsă din filme. S-a deghizat în artistul portorican şi i-a convins pe angajaţii hotelului din Valencia unde era cazat rapperul să deschidă seiful în care se aflau podoabele.

Şi nu a lăsat nimic în urmă. A furat inclusiv cele câteva mii de dolari pe care le-a găsit în cameră. Poliţiştii spanioli încearcă acum să dea de urma hoţului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Rapperul Daddy Yankee, devenit celebru pentru hit-ul Despacito, a fost prăduit. Hoțul a fugit cu bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari