Antena Meniu Search
x

Dan Bilzerian a pierdut un milion de dolari, în 40 de secunde, duminică

Dan Bilzerian a pierdut un milion de dolari, în 40 de secunde, duminică. Excentricul milionar american a pariat suma într-o partidă din UFC.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.01.2020, 18:13

Dan Bilzerian a pierdut un milion de dolari, în 40 de secunde, duminică. Excentricul milionar american a pariat suma într-o partidă din UFC.

Dan Bilzerian a pariat pe meciul zilei. Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, a câștigat după doar 40 de secunde lupta cu americanul Donald Cerrone (36 de ani), în gala UFC 246, care a avut loc în Las Vegas.

Dan Bilzerian, excentricul milionar american de pe Instagram, a uimit pe toată lumea înainte de meci. Acesta a pariat un milion de dolari pe victoria lui Donald Cerrone. Bilzerian a pierdut rapid bani: în doar 40 de secunde, cât a durat meciul dintre McGregor și Cerrone. 

McGregor era favorit la pariuri, având o cotă de 1,3. Cerrone avea o cotă de 3,5. Dacă Donald câștiga, atunci în conturile lui Bilzerian intrau 3,5 milioane de dolari, scrie gsp.ro

Despre Dan Bilzerian se ştie că duce o viaţă de huzur şi că banii pe care îi are atrag femeile ca un magnet. Acesta obișnuiește să se fotografieze în prezența a multor femei superbe. Excentricul american a făcut o bună parte din averea sa din poker. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Dan Bilzerian a pierdut un milion de dolari, în 40 de secunde, duminică