Antena Meniu Search
x

Daniel Craig spune că merge în barurile de homosexuali pentru a evita să se ia la bătaie cu bărbații din localurile de heterosexuali

Starul seriei James Bond, Daniel Craig, a mărturisit că nu-i place agresivitatea bărbaților în barurile de heterosexuali, iar localurile destinate persoanelor gay reprezintă un loc bun pentru a întâlni femei, potrivit The Guardian.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 14:38

Daniel Craig spune că merge în baruri de gay pentru a evita certurile din localurile de heterosexuali
Daniel Craig - Profimedia

Daniel Craig a muncit din greu pentru a sfida așteptările legate de masculinitate. Pe marile ecrane a dat viață unui James Bond mai vulnerabil iar pe covorul roșu de la premiera ultimului film în care îl joacă pe agentul 007 a venit cu o jachetă roz. Recent, actorul a dezvăluit că îi place să frecventeze barurile gay pentru a evita „agresivitatea” bărbaților din barurile obișnuite, scrie The Guardian.

„Merg în barurile gay de multă vreme”, a spus Craig într-un podcast prezentat de Bruce Bozzi. „Unul dintre motive: pentru că nu mă iau la ceartă atât de des în barurile gay.”

Actorul de 53 de ani spune că în trecut s-a luat la ”pumni” în pub-urile obișnuite, așa că încă din tinerețe a început să le evite. Craig, care este căsătorit cu actrița Rachel Weisz de un deceniu, a mai spus că atunci când era singur barurile gay erau un mod bun de a întâlni femei.

„Barurile gay erau un loc bun pentru asta”, a spus el. „Toată lumea era mai liniștită acolo. Nu trebuia să-ți spui sexualitatea. Era un loc foarte sigur. Și puteam întâlni fete acolo, pentru că sunt multe fete care le frecventează exact din același motiv pentru care eram și eu acolo. Era un fel de motiv ulterior. ”

Comentariile sale au fost bine primite de comunitatea LGBT, deși unora nu le-a plăcut că Daniel Craig a ales barurile gay și pentru a întâlni femei. „Bine, ultima parte este cam grețoasă, dar cine dintre noi nu a dus un prieten hetero într-un bar gay” a reacționat revista The Glue. Luna trecută, un mesaj viral pe TikTok a declanșat o dezbatere dacă barurile de homosexuali ar trebui rezervate membrilor comunității LGBTQ +. 

Daniel Craig a primit recent o stea pe Hollywood Walk of Fame. Ultimul film din seria James Bond, No Time to Die a câștigat peste 50 de milioane de lire sterline în box-office-ul britanic după doar două weekend-uri, urcând în top 10 filme Bond cu cele mai mari încasări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Daniel Craig spune că merge în barurile de homosexuali pentru a evita să se ia la bătaie cu bărbații din localurile de heterosexuali