Antena Meniu Search
x

O dansatoare a murit după ce a fost lovită de artificii pe scenă, în timpul unui spectacol. Momentul a fost filmat (Video)

Imagini teribile filmate sâmbătă seară, în timpul unui spectacol dat de grupul The Super Hollywood Orchestra, în Spania. O dansatoare a murit după ce a fost lovită de artificii, pe scenă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.09.2019, 20:01

Imagini teribile filmate sâmbătă seară, în timpul unui spectacol dat de grupul The Super Hollywood Orchestra, în Spania. O dansatoare a murit după ce a fost lovită de artificii, pe scenă.

Grupul The Super Hollywood Orchestra, care numără 15 membri, printre care cântăreţi, instrumentişti şi dansatori, susţinea un spectacol la Las Berlanas, în Avila, Spania.

La un moment dat, în timp ce grupul se afla pe scenă, una dintre dansatoare, Joana Sainz, în vârstă de 30 de ani, a fost lovită în abdomen de artificiile lansate dintr-un dispozitiv pirotehnic, scrie Daily Mail

Joana Sainz, în vârstă de 30 de ani, a fost lovită în abdomen de artificiile lansate dintr-un dispozitiv pirotehnic

Momentul şocant a fost filmat şi poate fi urmărit aici

Joana Sainz a murit după ce a fost lovită pe scenă din artificii, în timpul spectacolului

Tânăra a fost dusă de urgenţă la spital, cu răni foarte grave, însă a murit duminică dimineaţă, după cum informează El Norte de Castilla

Imaginile filmate din public, de unul dintre spectatori, arată cum cel puţin nouă dintre membrii grupului cântă şi dansează pe scenă. 

Dintr-o dată, apar scântei din cele două dispozitive pirotehnice din fața scenei, iar cel din dreapta pare că explodează.

Tânăra a fost dusă de urgenţă la spital, cu răni foarte grave, însă a murit duminică dimineaţă

Joana Sainz se prăbuşeşte pe scenă, iar colegii ei se grăbesc să o ajute. Imediat după incident, organizatorii au suspendat spectacolul.

O anchetă a fost declanşată în acest caz.

În acest moment al investigaţiei, prima ipoteză este că a fost vorba despre o defecțiune la mecanismele efectelor speciale utilizate în spectacol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » O dansatoare a murit după ce a fost lovită de artificii pe scenă, în timpul unui spectacol. Momentul a fost filmat (Video)