Antena Meniu Search
x

Dansul la metroul din New York a fost interzis

La metroul din New York se dansează din zori şi până în seară. Protagonişti sunt tinerii dornici de afirmare în domeniul dansului profesionist

Vezi și

La metroul din New York se dansează din zori şi până în seară. Protagonişti sunt tinerii dornici de afirmare în domeniul dansului profesionist

Sunt tineri care iubesc să danseze. Oriunde şi pe ritmuri cât mai antrenante. Cel mai mult le place să se dea în spectacol în metroul new-yorkez. De câţiva ani sunt nelipsiţi din garnituri. Unii călători îi aplaudă şi chiar le dau bani.

Există însă şi reversul medaliei: călători deranjaţi, ba chiar enervaţi de actul artistic de la metrou. La aceştia din urmă s-au gândit autorităţile, care nu mai acceptă dansul la metrou. Nu există o lege în acest sens dar performerii sunt arestaţi pe motiv că pun siguranţa pasagerilor în pericol, prin mişcările lor. Aşa se face că de la începutul anului, 36 de dansatori au fost arestaţi.

Dansatorii de ocazie însă nu se opresc. În primul rând pentru că aşa îşi câştigă existenţa iar în al doilea rând, filmele pe care le înregistrează şi le urcă apoi pe internet se bucură de expunere şi mai mare. Cu toţii visează să ajungă cândva celebri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Dansul la metroul din New York a fost interzis