Antena Meniu Search
x

Darth Vader, jefuitor de bancă

Darth Vader a spart o bancă din statul american Carolina de Nord. Evident că este vorba despre un bărbat costumat precum celebrul personaj din Războiul Stelelor

Vezi și

Darth Vader a spart o bancă din statul american Carolina de Nord. Evident că este vorba despre un bărbat costumat precum celebrul personaj din Războiul Stelelor. 

Înarmat cu o puşcă, agresorul a cerut toţi banii casierilor unei agenţii bancare. Când s-a văzut cu o pungă de bani în mână a ieşit val vârtej din bancă şi a fugit la volanul unei maşini. Poliţia îl caută şi acum doar că nu are niciun punct de pornire: nimeni nu l-a recunoscut pe hoţ din cauza măştii care i-a acoperit tot chipul.

Ora 12.30, ora locală, angajaţii unei bănci din Pineville, Carolina de Nord au avut parte de sperietura vieţii lor, când un bărbat cu o mască extrem de cunoscută din Războiul Stelelor. Singura diferenţă dintre bărbat si Darth Vader, după cum arată imaginile de pe camerele de supraveghere, a fost arma.

Din fericire nu a rănit pe nimeni. În schimb a fugit cu zeci de mii de dolari, îndesaţi într-o pungă. Suma exactă nu a fost făcută publică de conducerea băncii. Iar hoţul nu a fugit cu o navă interstelară ci într-o maşină. Marca şi culoarea vehicului sunt singurele indicii care i-ar putea duce pe poliţişti direct la hoţ, pentru că masca purtată de el i-a ascuns bine identitatea. În ultimii ani, în Statele Unite, trei hoţi costumaţi în Darth Vader au jefuit mai multe bănci şi niciunul nu a fost prins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Darth Vader, jefuitor de bancă