Antena Meniu Search
x

De câţi oameni este nevoie pentru a parca o maşină? Tentativa de parcare a unui şofer a devenit virală pe internet VIDEO

Un şofer s-a chinuit din răsputeri să îşi parcheze maşina pe un loc liber, aflat între alte două automobile. Încercările sale ratate au devenit virale pe internet.

Un şofer s-a chinuit din răsputeri să îşi parcheze maşina pe un loc liber, aflat între alte două automobile. Încercările sale ratate au devenit virale pe internet.

O cameră de supraveghere a surprins încercările hilare ale unui şofer de a-şi parca maşina.

A fost o operaţiune grea, întrucât celelalte două maşini erau parcate foarte aproape de liniile care marcau locurile de parcare.

Imaginile arată cumn şoferul încearcă să intre între cele două maşini, cu mişcări extrem de lente, înainte de a da înapoi şi a încerca din nou.

Pe acelaşi subiect

O altă persoană aflată în maşina îi sare în ajutor, încercând să îl ghideze prin semene, dar fără succes.

La un moment dat, cei doi pot fi văzuţi încercând să ridice maşina şi să o plaseze pe direcţia corectă pentru a o putea parca, ei fiind ajutaţi şi de un agent de pază.

În cele din urmă, cei trei sunt salvaţi de şoferul uneia din maşinile parcate în lateralul spaţiului liber, care, dintr-o singură mişcare încadrează maşina pe locul de parcare.

Amuzanta filmare a fost făcută în China. Clipul a fost vizualizat de peste 15 milioane de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » De câţi oameni este nevoie pentru a parca o maşină? Tentativa de parcare a unui şofer a devenit virală pe internet VIDEO