Antena Meniu Search
x

De ce a comis Salman Abedi ATENTATUL SÂNGEROS din Manchester? Sora atacatorului dezvăluie MOTIVUL: "Cred că i-a văzut pe copiii..." (VIDEO)

Atacul Jomana Abedi a declarat joi dimineaţă că fratele ei a lansat atentatul sinucigaş de la Manchester Arena pentru că voia să obţină răzbunare pentru bombardamentele americane din Siria, transmite The Telegraph.

Ies la iveală noi informaţii despre Salman Abedi, atacatorul sinucigaş din Manchester. Potrivit The Telegraph, motivul pentru care tânărul de 22 de ani şi-a detonat centura cu explozibili la concertul Arianei Grande de la Manchester Arena este răzbunarea!

Jomana Abedi a declarat, în această dimineaţă, că fratele ei a lansat atentatul sinucigaş de la Manchester Arena pentru că voia să obţină răzbunare pentru bombardamentele americane din Siria.

”Cred că i-a văzut pe copiii... pe copiii musulmani care mor peste tot şi a vrut răzbunare. A văzut cu explozibilii americani cad peste copiii din Siria. A vrut răsbunare. Dacă a obţinut-o, asta este între el şi Dumnezeu”, a declarat Jomana într-un interviu pentru Wall Street Journal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salman Abedi s-a născut în 1994 în Manchester, fiind al treilea copil dintr-o familie de refugiaţi libieni, care au fugit de regimul Gaddafi.

Părinţii săi de origine libiană au fugit la Londra, înainte de a se stabi în Fallowfield, un cartier situat în partea sudică a zonei metropolitane din Manchester.

De asemenea, familia a locuit timp de zece ani în Fallowfield.

Atacatorul sinucigaş a crescut la doar câţiva metri de un liceu de fete, care a ajuns în ştiri în urmă cu doi ani, după ce gemenele Zahra şi Salma Halane au fugit pentru a se alătura jihadiştilor Statului Islamic din Siria.

Jurnaliştii Sky News au dezvăluit în urmă cu o zi că Salman Abedi avea legături cu o celulă teroristă activă de la Manchester, dar şi cu jihadistul britanic Raphael Hosley, care a încercat să recruteze sute de tineri de pe reţelele sociale în numele Statului Islamic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » De ce a comis Salman Abedi ATENTATUL SÂNGEROS din Manchester? Sora atacatorului dezvăluie MOTIVUL: "Cred că i-a văzut pe copiii..." (VIDEO)