Antena Meniu Search
x

"De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Atac oribil asupra unei tinere în vârstă de 23 de ani! Un bărbat în vârstă de 31 de ani este arestat şi acuzat de tentativă de crimă, după ce şi-a atacat fost iubită cu două cuţite şi a ameninţat-o că îi taie gâtul.

Atac oribil asupra unei tinere în vârstă de 23 de ani! Un bărbat în vârstă de 31 de ani este arestat şi acuzat de tentativă de crimă, după ce şi-a atacat fost iubită cu două cuţite şi a ameninţat-o că îi taie gâtul.

Groaznica scenă a avut loc în Glasgow.

Cu câteva minute înainte să o atace, bărbatul a sunat-o pe Shivon Stivenson, conversaţie în timpul căreia fata a fost insultată de nenumărate ori.

GALERIE FOTO: "De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Tânăra era în baie cânsd Matthew s-a năpustit asupra ei cu două cuţite. În încercarea de a scăpa din mâinile bărbatului furios, Shivon a vrut să închidă uşa. Nu a fost suficient de puternică aşa că fostul iubit a atacat-o brzdând tăieturi adânci pe faţa ei.

"L-am implorat să mă lase. Am crezut că o să mor. Era sânge peste tot!", mărturiseşte fata, care s-a ales cu o cicatrice în forma unui zâmbet de Joker. 

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Lider social-democrat, MORT într-un GROAZNIC ACCIDENT rutier! Politicianul a intrat pe contrasens după ce i s-a făsut rău la volan (VIDEO)

Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT: "Există riscul să facă p... pe ea"

IMAGINI RARE cu Vladimir Putin! Preşedintele rus, făcut CIUCIULETE în timpul unei ceremonii, la Kremlin (VIDEO)

OROARE într-un sat din Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 24 de ani a ÎNJUNGHIAT două bătrâne, a ameninţat un taximetrist, i-a furat maşina, apoi a dispărut (VIDEO)

ANUNŢ pentru toţi angajaţii din România! Modificări IMPORTANTE anunţate de Olguţa Vasilescu

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Deputat AMENINŢAT CU MOARTEA, înainte de moţiune: Copiii tăi nu își vor mai vedea părinţii!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)