Antena Meniu Search
x

DE NECREZUT: Un american a trăit 17 luni fără inimă în corp

Stan Larkin, acum în vârstă de 25 de ani, şi-a transportat inima, timp de 17 luni, într-un rucsac pe care îl ţinea în spate. Pacientul, care recent a fost supus unui transplant de inimă, a fost ţinut 17 luni în viaţă de o inimă artificială, pe care a fost nevoit să o care în spate, într-un rucsac special.

Stan Larkin, acum în vârstă de 25 de ani, şi-a transportat inima, timp de 17 luni, într-un rucsac pe care îl ţinea în spate. Pacientul, care luna trecută a fost supus unui transplant de inimă, a fost ţinut 17 luni în viaţă de o inimă artificială, pe care a fost nevoit să o care în spate, într-un rucsac special.

Inima lui Stan a fost înlocuită cu una artificială în decembrie 2014. El a fost primul pacient din Michigan care a primit sistemul SynCardia Freedom Portable Driver, care cântăreşte 6 kilograme şi funcţionează pe bază de aer comprimat pentru a pompa sângele în corpul pacientului.

"Toată această experienţă a fost ca un roller-coaster. Am făcut transplantul în urmă cu două săptămâni şi deja simt că aş putea alerga. Vreau să mulţumesc donatorului. Mi-ar plăcea să-i întâlnesc familia într-o zi", a declarat Stan Larkin într-o conferinţă de presă, organizată cu ocazia prezentării cazului său medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » DE NECREZUT: Un american a trăit 17 luni fără inimă în corp