Antena Meniu Search
x

552 de decese provocate de coronavirus în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore, cu peste 50% mai multe decât cele raportate luni

Autoritățile din Marea Britanie au raportat marți încă 552 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.04.2020, 18:57

21.648 de persoane din Marea Britanie au murit din cauza coronavirusului
Marea Britanie pare să fie departe de finalul pandemiei de coronavirus - Hepta
  • Marea Britanie este în topul celor mai afectate țări de pandemia de coronavirus.
  • Numărul total al deceselor provocate de coronavirus în Marea Britanie a ajuns la 21.648.

Cifra este cu peste 50% mai mare decât numărul de decese raportate în cursul zilei de luni, când au fost 360 de decese noi provocate de coronavirus.

Totuși, conform The Sun, cifra este cu mult mai mică decât cea raportată marțea trecută, când au fost peste 800 de decese, ceea ce dă speranțe autorităților că vârful pandemiei a fost depășit.

Numărul total al deceselor provocate de coronavirus în Marea Britanie a ajuns la 21.648. Majoritatea deceselor s-au produs în Anglia, 19.301.

Însă specialiștii se tem că cifra reală a deceselor provocate de coronavirus este cu peste 50% mai mare decât cea raportată, până acum nefiind în calcul decesele survenite la persoane aflate în afara unităților spitalicești, cum ar fi cele care au murit acasă sau internate în cămine de bătrâni ori în centre de îngrijiri paliative.

Un caz aparte îl reprezintă David Gomoh, 24 de ani, care lucra ca voluntar într-un spital, alături de mama sa. David a fost înjunghiat mortal de un grup de bărbați chiar înainte de a participa la înmormântarea tatălui său, răpus de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » 552 de decese provocate de coronavirus în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore, cu peste 50% mai multe decât cele raportate luni