Antena Meniu Search
x

ADEVĂRUL din spatele victoriei lui Trump: "Lumea a fost salvată de un Armaghedon. Am fost la un pas de al TREILEA RĂZBOI MONDIAL"

Ştirea privind alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii a fost primită cu entuziasm la Moscova. Unul dintre consilierii lui Vladimir Putin a declarat că, prin această alegere, lumea a fost salvată de un Armaghedon.

Ştirea privind alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii a fost primită cu entuziasm la Moscova. Unul dintre consilierii lui Vladimir Putin a declarat că, prin această alegere, lumea a fost salvată de un Armaghedon.

Potrivit cotidianului Daily Mail, consilierul Serghei Glaziev a declarat că Hillary Clinton este un simbol al războiului şi că dacă aceasta ar fi fost aleasă preşedintele Statelor Unite ar fi declanşat cel de-al treilea război mondial.

"Americanii au avut două variante: al Treilea Război Mondial sau pacea universală. Clinton era un simbol al războiului, însă Trump are şansa de a schimba această direcţie", a declarat Serghei Glaziev, citat de cotidianul local Lenta.

Relaţiile politice dintre cele două superputeri au fost puternic afectate în timpul administraţiei Obama, însă, în timpul campaniei sale, Donald Trump a promis îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunţat miercuri dimineaţă că este pregătit să-şi îndeplinească obligaţiile pentru a repara complet relaţiile bilaterale dintre Moscova şi Washington sub preşedinţia lui Donald Trump.

”Am auzit declaraţiile din campania electorală a viitorului preşedinte american legate de reluarea relaţiilor bilaterale dintre Statele Unite şi Rusia. Nu este un drum uşor, dar suntem pregătiţi să ne îndeplinim obligaţiile şi să facem tot ce putem pentru a aduce relaţiile ruso-americane la un nivel stabil de dezvoltare”, a declarat Putin.

Liderul rus a precizat că îmbunătăţirea realaţiilor bilaterale ar avea un impact pozitiv asupra climatului de politici internaţionale.

Donald Trump a surprins întreaga lume prin victoria sa neprevăzută în alegerile prezidenţiale, iar o mare necunoscută este reprezentată de atitudinea pe care acesta o va adopta în relaţie cu Moscova.

Relaţiile ruso-americane s-au răcit considerabil în ultimele luni, iar analiştii politici au amintit chiar de relaţiile dintre Moscova şi Washington din timpul Războiului Rece.

De asemenea, liderii americani au acuzat Kremlinul că se implică în alegerile prezidenţiale pentru a îndrepta balanţa în favoarea lui Donald Trump. Acuzaţiile privesc mai multe atacuri cibernetice instrumentate de hackerii ruşi şi care au vizat instituţiile Partidului Democrat.

Donald Trump şi-a exprimat susţinerea în nenumărate rânduri pentru preşedinţia lui Vladimir Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » ADEVĂRUL din spatele victoriei lui Trump: "Lumea a fost salvată de un Armaghedon. Am fost la un pas de al TREILEA RĂZBOI MONDIAL"