Antena Meniu Search
x

Declarația surprinzătoare a preotului gay rămas pe drumuri după ce a fost părăsit de românul cu care s-a căsătorit

Preotul gay care a rămas fără casă după ce a fost părăsit de soțul român a dat un interviu ziarului britanic Dailymail și a reușit să surprindă.

Preotul gay care a rămas fără casă după ce a fost părăsit de soțul român a dat un interviu ziarului britanic Dailymail. Philip Clements a reușit să-i surprindă pe jurnaliști cu declarațiile sale.

Rămas fără casa pe care a cumpărat-o în București și abandonat de soțul român, Philip Clements nu și-a pierdut deloc speranța. Încă mai crede în împăcare, ba mai mult, le-a spus celor de la Dailymail că ar vrea să cumpere încă o casă, pentru a locui alături de tânărul Florin Marin.

Preotul gay a ajuns acum la mila unor prieteni și locuiește în casa lor din Marea Britanie. Apartamentul pe care l-a cumpărat în București l-a trecut pe numele soțului său. Când Florn Marin l-a părăsit, britanicul a rămas și fără adăpost.

Casa sa de 214 de mii de lire din Marea Britanie o vânduse deja înaintea căsătoriei, iar 100 de mii de Euro din suma obținută i-a dat pe apartamentul din București.

Preotul de 79 de ani recunoaște acum că a fost o prostie să treacă apartamentul pe numele românului.

”Când lucrurile mergeau bine între noi, i-am dat apartamentul în mod legal pentru a-i asigura viitorul, în caz că mor. Așa că locuința e a lui și nu am nicio șansă să o iau înapoi, chiar dacă aș vrea”, a dezvăluit preotul.

La puțin timp după mutarea în România, au apărut însă și disensiunile în cuplu, care au degenerat rapid. Philip Clements a fost părăsit în cele din urmă de român. Britanicul a rămas complet surprins când a aflat că Florin Marin are o nouă relație, cu un spaniol, Jesus.

Preotul gay Philip Clements și Florin Marin

Chiar și-așa însă, preotul nu renunță la mariaj. Ține legătura cu soțul român, care chiar l-a vizitat recent în Marea Britanie. Florin Marin i-a dat speranțe, mai ales că i-a spus că va reveni. Așa că preotul se gândește la împăcare și, surprinzător, e dispus să cumpere o altă casă, în Marea Britanie, să locuiască împreună cu românul.

”Florin spune că se va întoarce în primăvară și vom fi din nou împreună două sau trei zile. Atunci am să mă interesez să găsesc în zonă un apartament pe care ni l-am putea permite”, a declarat preotul gay, pentru Dailymail.

Despre România, Philip Clements are și amintiri plăcute.

”Iubesc Bucureștiul și iubesc România”, a declarat britanicul, care a mărturisit și că a început să învețe limba română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Declarația surprinzătoare a preotului gay rămas pe drumuri după ce a fost părăsit de românul cu care s-a căsătorit