Antena Meniu Search
x

DEMONSTRAŢIE de forţă! Rusia îşi dezvăluie ARSENALUL MILITAR impresionant în Piaţa Roşie din Moscova (GALERIE FOTO, VIDEO)

Peste 10.000 de militari au participat, miercuri, la repetiţiile pentru parada militară care va vea loc, duminică, în Piaţa Roşie din Moscova, în prezenţa preşedintelui Vladimir Putin şi a altor şefi de stat.

Peste 10.000 de militari au participat, miercuri, la repetiţiile pentru parada militară care va vea loc, duminică, în Piaţa Roşie din Moscova, în prezenţa preşedintelui Vladimir Putin şi a altor şefi de stat.

La repetiţie au fost prezentate, de asemenea, peste 100 de echipamente militare, incluzând tancuri T-90A, vehicule militare BMP-3, transportoare blindate BTR-82A, obuziere autopropulsate Msta-S, sisteme de rachete BUK-M2 şi rachete balistice Yars.

La parada de duminică va participa şi grupul acrobatic “Cavalerii Ruşi”, care va pilota cele mai avansate avioane de luptă din Rusia, Suhoi Su-30SM.

Pe acelaşi subiect

Cei prezenţi la paradă vor putea, de asemenea, să vadă în premieră cel mai nou echipament militar Arctic, a declarat colonelul Oleg Saliutov, comandant al forţelor militare.

"Echipamente militare Arctic va participa la parada pentru prima dată. Oamenii vor putea vedea pentru prima data astfel sistemele de apărare aeriană Tor-M2DT, sistemul de artilerie Pantsir-SA si vehicule de sprijin“, a spus Saliukov, cu ocazia repetiţiilor de miercuri.

În fiecare an, pe data de 9 mai Rusia sărbătoreşte Ziua Victoriei, prilej cu care la Moscova are loc o defilare impresionantă.

Ziua Victoriei marchează capitularea Germaniei în faţa Uniunii Sovietice în 1945. În această zi, considerată sărbătoare naţională în Rusia, instituţiile statului şi şcolile sunt închise.

Imagini de la parada militară din 2016:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » DEMONSTRAŢIE de forţă! Rusia îşi dezvăluie ARSENALUL MILITAR impresionant în Piaţa Roşie din Moscova (GALERIE FOTO, VIDEO)