Antena Meniu Search
x

Fotografiile virale cu depozitul uriaș al Amazon, înconjurat de casele sărăcăcioase ale localnicilor, în Mexic

Amazon își extinde rețeaua de depozite internațioale și în Mexic, cu un nou centru deschis în Tijuana, înconjurat de barăcile sărăcăcioase ale localnicilor.

de Redactia Observator

la 08.09.2021, 10:01

Fotograful Omar Martinez a surprins fotografiile devenite virale, în care se observă contrastul puternic dintre depozitul nou construit și casele modeste ale localnicilor, potrivit The Insider

Marisa Vano, purtătoarea de cuvânt Amazon, a declarat că noul centru din Tijuana va crea 250 de joburi pentru oamenii din zonă. Salariile în depozitele Amazon pornesc de la 15 dolari pe oră, iar compania a anunțat că angajații primesc asigurare de sănătate și bonusuri după pensionare. 

Amazon a ajuns pe piața din Mexic în 2015, o acțiune care a ajutat compania să concureze cu rivalul Walmart. Vano a mai declarat pentru The Insider că, în prezent, există 15.000 de locuri de muncă în tot Mexicul, în cadrul facilităților companiei. 

Anul trecut, Amazon a anunțat investiții logistice de 100 de milioane de dolari, în Mexic, pentru a îmbunătăți viteza de livrare. Alte două depozite vor fi construite în Monterrey și Guadalajara.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fotografiile virale cu depozitul uriaș al Amazon, înconjurat de casele sărăcăcioase ale localnicilor, în Mexic