Antena Meniu Search
x

Foto Descoperirea macabră făcută de autorităţile americane într-un bagaj rămas nesupravegheat pe aeroportul din Detroit

Autoritățile din SUA au făcut o descoperire pe cât de macabră, pe atât de neașteptată, într-un bagaj rămas nesupravegheat pe un aeroport din Detroit, săptămâna trecută. Înăuntru, geanta conținea craniul unui delfin tânăr, a anunțat vineri Serviciul Vamal și de Protecția Frontierelor (CBP) din SUA într-un comunicat de presă.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 09:45

Descoperirea macabră făcută de autorităţile americane într-un bagaj rămas nesupravegheat pe aeroportul din Detroit
Descoperirea macabră făcută de autorităţile americane într-un bagaj rămas nesupravegheat pe aeroportul din Detroit - Profimedia Images

Geanta a fost separată de proprietarii săi în timpul călătoriei, iar când a sosit în SUA, o verificare de rutină la Aeroportul Metropolitan din Detroit a dezvăluit ceea ce părea a fi un obiect în formă de craniu, a spus Serviciul Vamal și de Protecția Frontierelor în comunicat, relatează CNN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În urma unei examinări suplimentare făcute de către CBP și oficialii serviciului care se ocupă cu peştii şi fauna sălbatică, s-a stabilit că acel craniu era de la un tânăr delfin", se arată în comunicat.

Craniul a fost predat inspectorilor care se ocupă cu peştii şi fauna sălbatică din SUA pentru investigații suplimentare.

Pe acelaşi subiect

Nu este prima dată când autoritățile americane fac o astfel de descoperire

"Deținerea de obiecte ale faunei sălbatice, în special cele ale animalelor protejate, este interzisă", a declarat Robert Larkin, directorul portului din zonă, într-un comunicat. "Luăm în serios contrabanda cu animale sălbatice și lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri federali de la serviciul care se ocupă cu peştii şi fauna sălbatică din SUA pentru a proteja fauna și habitatele lor."

Există restricții și cerințe în ceea ce privește importul și exportul anumitor pești, animale sălbatice și produse care provin din acestea - și nu este prima dată când autoritățile americane au confiscat ceva similar. În decembrie, ofițerii CBP au confiscat oase de zebră și girafă de la o femeie pe Aeroportul Internațional Dulles din Washington. Femeia, care călătorea din Kenya, păstrase oasele ca suveniruri, au spus autoritățile la acea vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Descoperirea macabră făcută de autorităţile americane într-un bagaj rămas nesupravegheat pe aeroportul din Detroit