Antena Meniu Search
x

Pregătiri pentru sărbători! Designerii Dolce and Gabana au aprins luminiţele de Crăciun la Londra

Londra a intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă. La magazinul Harrods, faimosul duo Dolce and Gabana a aprins luminiţele de Crăciun.

Vezi și

Londra a intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă. La magazinul Harrods, faimosul duo de designeri vestimentari Dolce and Gabana a aprins luminiţele de Crăciun, în cadrul unui eveniment de poveste.

În aplauzele a sute de oameni, Domenico Dolce şi Stefano Gabanna au deschis sezonul sărbătorilor de iarnă într-unul dintre cele mai cunoscute magazine din capitala Marii Britanii. Clădirea Harrods a fost împodobită până pe acoperiş cu mii de beculeţe multicolore. Iar la intrare, un brad uriaş îi întâmpină acum pe clienţi. Decoraţiunile poartă şi ele semnătura celor doi designeri.

Conducerea magazinului a optat anul acesta pentru tema Crăciunului în Italia, în onoarea celor doi creatori de modă. Vitrina magazinului a fost şi ea împodobită ca să ilustreze scene din viaţa de zi cu zi a italienilor, în perioada Crăciunului. Iar figurinele din vitrină poartă, bineînţeles, creaţii Dolce and Gabanna.

Anul trecut, designerii italieni au colaborat cu casa de modă Burberry pentru decorarea magazinului, iar tema a fost "o poveste de Crăciun din Marea Britanie". Minunatele decoraţiuni în stilul italian Dolce and Gabanna vor putea fi admirate de localnici şi turişti până pe 28 decembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Pregătiri pentru sărbători! Designerii Dolce and Gabana au aprins luminiţele de Crăciun la Londra