Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Designerii romani fac furori la cel mai mare targ de marochinarie din Europa

Doamnelor, sunt sigur ca visati sa aveti la un moment dat macar o pereche de Louboutin sau Jimmy Choo. Designerii romani fac furori la cel mai mare targ de marochinarie din Europa, organizat, in aceste zile, la Milano.

de Redactia Observator

la 07.03.2013 , 18:44

Pantofii si gentile "made in Romania" s-au facut remarcate printre exponatele a 2.000 de producatori din toata lumea.

Genti de piele lucrate manual si in culori la moda. Pantofi cu platforma sau tocuri cui, cizme din piele intoarsa sau piele lacuita! Toate sunt spectaculoase si. au ceva in comun. Sunt romanesti. Si au facut valuri la cel mai mare targ de pielarie si marochianire din Europa. La Milano. Iar comenzile pentru producatorii romani au curs cu zecile.

Vezi și

O geanta care a facut furori este una destinata exclusiv doamnelor de profesie medici. Creatia i-a innebunit pe japonezi, care au comandat cele mai multe exemplare.

La capitolul incaltaminte comoda si nonconformista, o firma din Iasi a fost cea care a raspuns cel mai bine exigentei clientilor. Un comerciant din Elvetia a analizat zeci de perechi si la final a semnat primul contract pentru a vinde modele romanesti in tara ei.

Calitatea si pretul mic al. papuceilor pentru copii au atras in mod special atentia francezilor si italienilor. Targul milanez se organizeaza de doua ori pe an, in lunile martie si septembrie. Anul acesta au fost prezenti 19 producatori din Romania.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Designerii romani fac furori la cel mai mare targ de marochinarie din Europa