Antena Meniu Search
x

Video Dezastru în vestul Canadei, din cauza ploilor torenţiale. Un oraș a fost evacuat în întregime, mii de oameni au fugit din calea apelor

Mai multe localităţi din vestul Canadei sunt paralizate, după ce ploile torenţiale căzute în ultimele zile au provocat inundaţii şi alunecări de teren.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 08:54

Vezi și

Un orăşel cu aproape 8000 de locuitori a fost evacuat în întregime, după ce uzina de tratare a apelor reziduale a fost inundată şi scoasă din funcţiune.

Mai multe maşini au rămas blocate pe o şosea şi a fost nevoie de intervenţia militarilor pentru evacuarea sutelor de oameni rămaşi acolo, între care cel puţin 50 de copii.

Ploile torențiale au făcut prăpăd în vestul Canadei

Zeci de mii de familii au rămas fără energie electrică atât în Canada, cât şi dincolo de frontieră, în Statele Unite. Dezastrul s-a produs în aceeaşi regiune unde, vara trecută, au avut loc uriaşe incendii de pădure, din pricina valului de căldură fără precedent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Dezastru în vestul Canadei, din cauza ploilor torenţiale. Un oraș a fost evacuat în întregime, mii de oameni au fugit din calea apelor