Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRE BOMBĂ: Theresa May ar putea declanşa BREXIT-ul peste două zile!

Presa britanică publică astăzi o informaţie bombă! O sursă din rândul laburiştilor a declarat pentru Sky News că există "80 - 90%" şanse ca Brexit-ul să fie declanşat marţi, 14 martie. Asta dacă legislaţia cu privire la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi aprobată maine în Camera Comunelor.

Presa britanică publică astăzi o informaţie bombă! O sursă din rândul laburiştilor a declarat pentru Sky News că există "80 - 90%" şanse ca Brexit-ul să fie declanşat marţi, 14 martie.

Asta dacă legislaţia care permite invocarea articolului 50 al Tratatului de la Lisabona.va fi aprobată maine în Camera Comunelor. Măsura i-ar permite prim-ministrului Theresa May să iniţieze procedura de Brexit cu ocazia participării la Consiliul European din Malta.

Luni, Camera Comunelor este aşteptată să respingă cele două amendamente adăugate la legea Brexit-ului, Guvernul insistând ca legislaţia să fie adoptată fără modificări.

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Legea va ajunge apoi, din nou, în Camera Lorzilor, unde "apetitul" de a contesta iar decizia Camerei Comunelor va fi foarte scăzut.

Trecerea rapidă a legislaţiei ar da premierului britanic Theresa May puterea de a declanşa Articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, prin care procesul ieşirii din UE este irevocabil. 

Citeşte şi: Mobilizare în Republica Moldova pentru identificarea celor care joacă "BALENA ALBASTRĂ": "Dacă vedeţi imagini de AUTOMITILARE sau ..."

May anunţa în februarie că va invoca Articolul 50 din Tratatul de la Lisabona până la sfârşitul lunii martie, începând procesul oficial de doi ani de negociere a ieşirii din blocul comunitar.

Deşi avocaţii Guvernului au spus că, după începerea procesului, acesta este irevocabil, unii lideri europeni susţin că Londra se poate răzgândi, iar un proces pentru a stabili care este realitatea a fost iniţiat la un tribunal irlandez.

Citeşte şi: Mărturie SURPRINZĂTOARE. O femeie susţine că a devenit DEPENDENTĂ DE SEX după ce a suferit o operaţie : "Mă gândesc la sex 99% din timp"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » DEZVĂLUIRE BOMBĂ: Theresa May ar putea declanşa BREXIT-ul peste două zile!