Antena Meniu Search
x

Discuție halucinantă între Recep Erdogan și Vladimir Putin: "Ce nivel de anticorpi ai?" Președintele turc, neimpresionat de rezultatele liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a ieșit din auto-izolare și s-a întâlnit, la Soci, cu președintele turc Recep Erdogan. Cei doi au purtat o discuție bizară, fiecare lăudându-se cu nivelul său de anti-corpi. Liderul turc nu a fost deloc impresionat de rezultatele omologului său rus.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 08:21

Discuție halucinantă între Recep Erdogan și Vladimir Putin: "Ce nivel de anticorpi ai?" Președintele turc, neimpresionat de rezultatele liderului de la Kremlin
Discuție halucinantă între Recep Erdogan și Vladimir Putin: "Ce nivel de anticorpi ai?" Președintele turc, neimpresionat de rezultatele liderului de la Kremlin - Profimedia Images

Recep Erogan s-a lăudat că nivelul său de anticorpi Covid este peste 1.000, în timp ce Vladimir Putin i-a spus că nivelul anticorpilor săi este la 15 – 16. „Prea puțin”, i-a răspuns liderul turc, scrie Bloomberg.

Liderul de la Kremlin a explicat că diferența atât de mare se datorează sistemului diferit de calcul. „Specialiștii mi-au spus că nivelul anticorpilor mei este foarte ridicat. Am petrecut o zi întreagă cu o persoană infectată și nu m-am îmbolnăvit”.

Dacă ai de gând să te vaccinezi din nou, fă-o cu Sputnik V”, l-a sfătuit Putin pe președintele Erdogan.

„M-am vaccinat cu BioNTech”, i-a răspuns liderul de la Ankara. Turcia a autorizat vaccinarea cu serul rusesc, în luna aprilie, însă Rusia nu a livrat suficiente doze pentru rapel, a declarat ministrul Sănătății, în luna august. 

Pe acelaşi subiect

„Data viitoare, atunci”, a conchis Vladimir Putin, apoi cei doi și-au continuat programul vizitei oficiale. 

Președintele rus, vaccinat cu Sputnik V

Preşedintele rus Vladimir Putin a dezvăluit pe 16 septembrie că zeci de persoane din anturajul său sunt bolnave de covid-19, fapt ce l-a obligat să se izoleze pentru o perioadă de două săptămâni.

Imunizat de aproape şase luni cu vaccinul anticovid Sputnik V, Vladimir Putin declara atunci că ”speră că totul se va întâmpla aşa cum trebuie” şi că vaccinul rusesc ”îşi va demonstra cu adevărat înaltul nivel de protecţie”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Discuție halucinantă între Recep Erdogan și Vladimir Putin: "Ce nivel de anticorpi ai?" Președintele turc, neimpresionat de rezultatele liderului de la Kremlin