Antena Meniu Search
x

Dive pe covorul roşu

Vedetele cel mai bine cotate au îmbrăcat cele mai fistichii ţinute şi au păşit pe covorul roşu, la New York. Gala Metropolitan a adus laolaltă nume mari din lumea muzicii şi a filmului, precum Madonna, Beyonce, Rihanna, George Clooney sau Eddie Redmayne

Vezi și

Vedetele cel mai bine cotate au îmbrăcat cele mai fistichii ţinute şi au păşit pe covorul roşu, la New York. Gala Metropolitan a adus laolaltă nume mari din lumea muzicii şi a filmului, precum Madonna, Beyonce, Rihanna, George Clooney sau Eddie Redmayne. 

A fost inflaţie de dive pe fiecare metru pătrat al covorului roşu din faţa muzeului metropolitan din new york. Iar frumoasele din lumea show biz-ului au făcut ce ştiu mai bine: spectacol.

Beyonce a venit printre ultimele, dar a avut o apariţie de mare efect. Rochia ei Givenchy a primit deopotrivă laude şi critici, dar nu avea cum să lase pe cineva indiferent. Beyonce a lăsat neexpuse privirilor doar foarte puţine părţi din corp. Pietre preţioase şi broderii elaborate au acoperit zonele esenţiale.

Pe transparenţă a mizat şi voluptoasa Kim Kardashian dar rochia cu spatele gol care i se mula pe trup a părut aproape sobră în comparaţie cu cea a lui Beyonce. Surprinzător de acoperită a fost Rihanna, care a fost, pentru unii, vedeta evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Dive pe covorul roşu