Antena Meniu Search
x

Dmitry şi Alison, îndrăgostiţii care seamănă ca două picături de apă. Ofițerul stării civile a fost șocat

Un cuplu din Moscova a devenit celebru pentru felul în care arată. Mai bine spus pentru asemănarea dintre cei doi îndrăgostiți.

 Un cuplu din Moscova a devenit celebru pentru felul în care arată. Mai bine spus pentru asemănarea dintre cei doi îndrăgostiți. Cei care văd poza de la nunta lor sunt ferm convinși că este vorba despre persoane de acelasi sex.

Totuși, în imagini este un cuplu normal, de heteroxexuali din Rusia, unde căsăoriile dintre homosexuali și lesbiene sunt interzise. Funcţionarii primăriei au rămas cu gura căscată când s/au trezit cu două mirese în față.

Totuși, Dmitry se spune că este androgin, adică o persoană care este bărbat, dar și femeie. Acesta a declarat că se simte mai confortabil "în pielea unei femei", dar este atras de femei.

Chiar dacă a fost revoltat funcţionarul a cedat şi i-a căsătorit pentru că, în realitate, cuplul nu a încălcat nicio lege a statului rus. Nicăieri nu scrie că un cuplu heterosexual nu se poate căsători în rochii de mireasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Dmitry şi Alison, îndrăgostiţii care seamănă ca două picături de apă. Ofițerul stării civile a fost șocat