Antena Meniu Search
x

Doi americani au rămas blocaţi într-o cabană două luni. O furtună de zăpadă i-a ţinut departe de civilizaţie | VIDEO

Un cuplu din Statele Unite a stat două luni, în munţi, departe de civilizaţie după ce au fost rupţi de restul lumii de o furtună de zăpadă.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 09:53

Doi americani au rămas blocaţi într-o cabană două luni. O furtună de zăpadă i-a ţinut departe de civilizaţie | VIDEO
- Captura Twitter

Cei doi se aflau în vacanţă, în nordul Californiei, şi plănuiau să stea doar câteva zile. Au fost surprinşi de o furtună de zăpadă care le-a prelungit sejurul timp de două luni. Potrivit YahooNews, stratul de zăpadă depus a fost atât de mare încât maşina a fost acoperită şi nu au mai putut pleca.

Când au văzut nu există nicio şansă să plece, iar proviziile sunt pe terminate, cei doi au sunat la serviciile de urgenţă. Poliţia din California a organizat o amplă campanie de salvare pentru a-i recupera pe cei doi, precum şi câinele familiei. Pentru a-i scoate din cabană, poliţiştii au venit cu un elicopter. Totuşi, pentru a-şi recupera maşina, cei doi americani trebuie să aştepte venirea primăverii pentru ca stratul de zăpadă să se topească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Doi americani au rămas blocaţi într-o cabană două luni. O furtună de zăpadă i-a ţinut departe de civilizaţie | VIDEO