Antena Meniu Search
x

INEDIT! Doi îndrăgostiți și-au reedidat nunta de 11 ori!

Un cuplu din Statele Unite a găsit o modalitate inedită de a-şi aniversa căsătoria. An de an, cei doi îşi reînnoiesc jurămintele, mereu în altă ţară, respectând alte tradiţii

la 12.08.2015, 17:00
Vezi și

Un cuplu din Statele Unite a găsit o modalitate inedită de a-şi aniversa căsătoria. An de an, cei doi îşi reînnoiesc jurămintele, mereu în altă ţară, respectând alte tradiţii

Uriaşii gheţari din Groenlanda au fost decorul spectaculos în care Karl şi Sandy şi-au spus "Da" în urmă cu o săptămână. Dacă le-au tremurat vocile şi mâinile a fost din cuza frigului, nicidecum a emoţiilor. Pentru că cei doi americani sunt deja veterani într-ale nunţilor. Au ajuns la cea de-a 12 ceremonie şi toate au fost ţinute în locuri care mai de care mai exotice.

Prima lor căsătorie a fost în Africa de Sud, acum 11 ani. Câteva săptămâni mai târzu, Sandy a pierdut certificatul de căsătorie. Cei doi soţi erau atunci în Timbuktu şi au găsit o autoritate locală care i-a căsătorit iar. Apoi a început să le placă. A devenit un hobby.

Cei doi s-au mai luat în Nepal, Etiopia sau Mozambic, respectând mereu portul şi obiceiurile locului. De fiecare dată, mireasa a avut aceeaşi implicare.

Mirele a plănuit totul întotdeauna. Inclusiv nunta din Las Vegas a fost opera lui. Bărbatul glumeşte şi spune că seria de 12 căsătorii e garanţia că mariajul lor va rezista.

În ciuda aparenţelor, cheltuielile făcute pentru călătorii şi pentru ceremoniile de căsătorie nu îi sperie. Ba chiar pregătesc următoarea nuntă, care va avea loc în Mongolia, luna viitoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » INEDIT! Doi îndrăgostiți și-au reedidat nunta de 11 ori!