Antena Meniu Search
x

Doi iubiți din Israel au murit înecați într-un lift, în timpul unei furtuni

Doi tineri iubiți din Israel au avut parte de o moarte cumplită, după ce au rămas blocați într-un lift, în timpul unei furtuni. Încet-încet, ascensorul s-a umplut de apă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.01.2020, 17:14

Doi tineri iubiți din Tel Aviv, Israel, au avut parte de o moarte cumplită, după ce au rămas blocați într-un lift, în timpul unei furtuni. Încet-încet, ascensorul s-a umplut de apă.

Dean Shoshani și Stav Harari, ambii în vârstă de 25 de ani, au murit sâmbătă în Tel Aviv chiar sub ochii echipajelor de urgență, care încercau cu disperare să îi scoată din liful umplut cu apă.

Autoritățile israeliene au confirmat faptul că tragedia a avut loc ca urmare a unei furtuni severe ce s-a manifestat cu precipitații abundente.

Cei doi încercau să ajungă la mașina aflată într-o parcare subterană atunci când sistemul electric al liftului a făcut un scurtcircuit.

Scafandri

Salvatorii, dotați cu echipamente de scafandri, au făcut tot posibilul pentru a-i scoate pe cei doi. Primul recuperat din liftul groazei și transportat la spital a fost bărbatul, Dean Shoshani, însă acesta a decedat la scurt timp.

Două ore mai târziu a fost eliberată și iubita lui, care era în stare de inconștiență. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Doi iubiți din Israel au murit înecați într-un lift, în timpul unei furtuni