Antena Meniu Search
x

Doi morți și mai mulți răniți, după ce şoferul unui autobuz cu 40 de elevi a pierdut controlul volanului, pe o autostradă în New York

Un autobuz care transporta 40 elevi de liceu la o tabără de muzică a ieșit de pe o autostradă din New York și s-a prăbușit pe un terasament. Doi adulți au murit și mai multe persoane au fost rănite, au anunțat autoritățile.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 09:43

- Captură video / Youtube

Autobuzul era unul dintre cele șase din caravana care ducea fanfara, garda de culoare și dansatorii de la Liceul Farmingdale din Long Island într-o excursie anuală la o tabără din Greeley, în nord-estul Pennsylvaniei.

Acesta se afla la doar aproximativ 30 de minute de destinație când s-a produs accidentul, joi, puțin după ora 13.00, pe autostrada Interstate 84, în orașul Wawayanda, la aproximativ 72 de kilometri nord-vest de New York City, potrivit Mediafax.

Este posibil ca o defecțiune la un pneu să fi fost de vină pentru ieșirea autobuzului de pe șosea, a declarat guvernatorul Kathy Hochul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Doi morți și mai mulți răniți, după ce şoferul unui autobuz cu 40 de elevi a pierdut controlul volanului, pe o autostradă în New York