Antena Meniu Search
x

Doi muncitori români au dejucat un jaf de milioane în centrul Londrei! Tinerii l-au prins și l-au legat pe unul dintre tâlhari!

Doi muncitori români din Londra au dejucat un jaf de milioane în centrul Londrei. Cei doi l-au prins și legat pe unul dintre tâlhari.

Doi muncitori români din Londra au dejucat un jaf de milioane în centrul Londrei. Cei doi l-au prins și legat pe unul dintre tâlhari.

Românii munceau în zonă, când au văzut șase indivizi, care purtau căști negre de motocicletă, care încercau să spargă vitrina unui magazin de bijuterii şi ceasuri de lux.

Muncitorii au intervenit fără să stea pe gânduri. Cei doi români l-au pus la pământ pe unul dintre hoți, i-au legat mâinile și l-au predat polițiștilor. Complicii lui au fugit fără să apuce să fure ceva, scrie gazetaromaneasca.com.

Martor la întreaga scenă a fost un alt român, care a povestit cât de curajoşi au fost cei doi conaţionali: ”Un român mai micuţ de statură l-a prins din spate şi i-a pus piedică. În momentul când i-a pus piedică, a venit altul, alt român mare, cam la 1,90 metri, făcut bine, l-a prins de mâini şi l-a legat. După care imediat, în două minute, două minute jumate, a apărut poliţia s-au ridicat cu elicopterele să-i caute pe ceilalţi”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Doi muncitori români au dejucat un jaf de milioane în centrul Londrei! Tinerii l-au prins și l-au legat pe unul dintre tâlhari!