Antena Meniu Search
x

Doi oameni au murit, după ce un bărbat a intrat cu un cuțit într-un centru musulman din Lisabona. Atacatorul, împușcat și reținut de polițiști

Cel puțin doi oameni au murit într-un atac comis la Centrul Ismaili din Lisabona, după ce un bărbat a intrat înarmat cu un cuțit în clădire, a anunţat poliţia portugheză relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 16:21

Atacul a avut loc la Centrul Ismaili de pe Avenida Lusíada. Suspectul, care se afla în posesia unui cuțit mare, a fost împușcat în picior de polițiști. Apoi a fost reținut și a fost transportat la spital. Motivul atacului nu este încă clar.

Atacatorul a fost împuşcat în picior şi reţinut

Polițiștii au primit alarma în jurul orei 11:00 după ce suspectul a intrat în centru. Ofițerii au încercat să-l convingă pe suspect să oprească atacul, însă nu s-a conformat ordinelor și a fost împușcat.

Prim-ministrul Antonio Costa a spus că pare a fi „un act izolat” și că încă nu se știe ce l-a făcut pe bărbat să acționeze.

„Totul s-a întâmplat foarte repede. Poliția este aici în centru și investighează”, a declarat un angajat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi oameni au murit, după ce un bărbat a intrat cu un cuțit într-un centru musulman din Lisabona. Atacatorul, împușcat și reținut de polițiști