Antena Meniu Search
x

UPDATE! Doi polițiști au fost ATACAȚI într-o regiune pariziană! Există vreo legătură cu tragedia de la Charlie Hebdo?

În cursul acestei dimineți a avut loc un incident armat în care doi polițiști au fost răniți. Incidentul s-a petrecut în regiunea pariziană Montrogue.

În cursul acestei dimineți a avut loc un incident armat în care doi polițiști au fost răniți. Incidentul s-a petrecut în regiunea pariziană Montrogue.

Martorii susțin că schimbul de focuri a început cu puțin timp înainte de ora 09:00 a României, atunci când doi atacatori au rănit grav doi polițiști. Cei doi au fugit apoi la bordul unei mașini Clio.

Se pare că unul dintre atacatori a fost reținut, iar autoritățile încearcă să stabilească o posibilă legătură cu evenimentul nefericit de la publicația franceză Charlie Hebdo.

Update: Recent, purtătorul de cuvânt al Ministerului francez de Interne a declarat faptul că este puțin probabil ca noul incident să aibă vreo legătură cu atacul de la publicația Charlie Hebdo.

Cei doi polițiști au intervenit în această dimineață în cazul unui accident de circulație, în care una dintre mașinile implicate era similară cu cea furată miercuri de cei ce se fac vinovați de incidentele de la Charlie Hebdo.

Polițista rănită grav în urma atacului a decedat. Al doilea polițist este și el în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » UPDATE! Doi polițiști au fost ATACAȚI într-o regiune pariziană! Există vreo legătură cu tragedia de la Charlie Hebdo?