Antena Meniu Search
x

Doi romani au fost arestati in Spania. Sunt suspecti ca au ucis o voleibalista celebra

Doi romani sunt suspecti intr-o crima care a ingrozit Europa. I-ar fi ucis si apoi ingropat intr-o livada pe o fosta voleibalista olandeza si pe iubitul acesteia

Vezi și

Potrivit jurnalistilor nemti, cei doi ar fi mers in Spania pentru un tratament la o clinica de fertilizare, pentru ca isi doreau foarte mult un copil. Acolo insa, si-au gasit sfarsitul.

Ingrid Visser, o fosta voleibalista olandeza in varsta de 36 de ani, si prietenul sau, Lodewijk Severin, au disparut in urma cu doua saptamani in orasul spaniol Alicante. Medicul care trebuia sa-i ajute sa aiba un copil s-a ingrijorat cand a vazut ca cei doi nu mai dau niciun semn si a alertat autoritatile. Dupa noua zile politistii au gasit masina olandezilor, pe o strada din oras, iar probele descoperite in autoturism i-au condus intr-o livada de lamai de la marginea orasului. Acolo erau ingropati fosta voleibalista si iubitul acesteia.

Anchetatorii nu stiu deocamdata de ce au fost ucisi cei doi, dar banuiesc ca acestia aveau asupra lor o suma de bani, asa ca nu e exclus ca mobilul crimei sa fie jaful. “Cand criminalistii au sosit la locul faptei au confirmat ca a fost comis un act de violenta, iar cu dovezile obtinute au reusit sa aresteze o persoana din Valencia”, a declarat Joaquin Bascunana, oficial al administratiei din Murcia. Este vorba de un spaniol de 36 de ani. Apoi au ajuns si la cei doi romani, ambii recidivisti, unul de 47 de ani, celalalt de 60 de ani.

In varsta de 36 de ani, Ingrid Visser a jucat pentru nationala de volei a Olandei, cu care a obtinut medalia de aur la Campionatul European din 1995.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doi romani au fost arestati in Spania. Sunt suspecti ca au ucis o voleibalista celebra