Antena Meniu Search
x

Doi tineri au plecat din Maroc la New York cu vâslele

Doi tineri sud-africani au intrat în istorie printr-o premieră absolută: traversarea Oceanului Atlantic între Maroc şi New York într-o navă cu vâsle.

Vezi și

Doi tineri sud-africani au intrat în istorie printr-o premieră absolută: traversarea Oceanului Atlantic între Maroc şi New York într-o navă cu vâsle.

Riaan Manser are la activ mai multe expediţii pline de peripeţii, în timp ce iubita sa, Vasti Geldenhuys, este avocată şi, până acum, nu mai navigase niciodată pe mare. Aşa că tânărul s-a hotărât să-i ofere în dar o aventură fără precedent în istorie: traversarea Atlanticului cu vâsle, între litoralul african şi New York.

Optimişti, cei doi îşi închipuiau că apele Atlanticului vor fi liniştite iar traversarea va fi, aproape, o plăcere. Dar Oceanul n-a fost de acord şi, chiar din primele zile, s-a înfuriat la culme. Cel mai greu moment al călătoriei a venit în februarie când, pur şi simplu, nava cu vâsle s-a răsturnat. Dar cei doi au trecut cu bine prin încercare şi au continuat să vâslească până la Miami şi de acolo la New York.

Cei doi vor trece, în curând, printr-o altă experienţă nouă pentru ei, deoarece Riaan are de gând să-şi ceară iubita de soţie. Bărbatul spune, însă, în glumă, că, după isprava de pe Atlantic, căsătoria şi viaţa de familie nu mai par atât de greu de înfruntat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Doi tineri au plecat din Maroc la New York cu vâslele