Antena Meniu Search
x

Donald Trump, GAFĂ DE PROPORŢII la întâlnirea cu Angela Merkel

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a făcut, în faţa reporterilor, un gest care i-a lăsat fără replică pe cei prezenţi la întâlnirea avută cu Angela Merkel.

Vezi și

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a făcut, în faţa reporterilor, un gest care i-a lăsat fără replică pe cei prezenţi la întâlnirea avută cu Angela Merkel.

În cadrul întrevederii, Donald Trump a criticat, din nou, statele membre NATO pentru obligaţiile financiare pentru bugetul de apărare al alianţei.

Însă a ţinut să felicite Germania pentru contribuţia financiară şi eforturile guvernului de la Berlin pentru creşterea bugetului apărării și atingerea unei cote de cel puțin 2% din PIB. Cancelarul Angela Merkel şi-a exprimat dorinţa de a relua negocierile pentru tratatul transatlantic de liber schimb dintre americani şi europeni.

Un alt subiect pe care cei doi lideri l-au discutat a fost cel al imigranţilor, în care preşedintele american a afirmat ferm că imigraţia este "un privilegiu, nu un drept".

În cadrul întâlnirii din Biroul Oval, Donald Trump a refuzat să dea mâna cu Angela Merkel, la cererea acesteia. Gestul i-a şocat pe reporteri, iar presa internaţională susţine că liderul de la Casa Albă s-ar fi prefăcut că nu aude.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, GAFĂ DE PROPORŢII la întâlnirea cu Angela Merkel