Antena Meniu Search
x

Donald Trump, absent la dineul jurnaliştilor, un eveniment cu tradiţie

Războiul lui Donald Trump cu jurnaliştii de peste Ocean continuă! Preşedintele american a lipsit pentru a doua oară consecutiv de la dineul anual al corespondenţilor de presă de la Casa Albă.

Vezi și

Războiul lui Donald Trump cu jurnaliştii de peste Ocean continuă! Preşedintele american a lipsit pentru a doua oară consecutiv de la dineul anual al corespondenţilor de presă de la Casa Albă. A fost un motiv în plus pentru reporteri să-l ironizeze: gazda evenimentului chiar l-a numit pe Trump, "laş".

Un eveniment cu tradiţie, la care corespondenţii de la Casa Albă sărbătoresc libertatea presei, dineul a avut un singur mare absent. Donald Trump a boicotat cina, iar asta l-a costat. Gazda balului, actriţa de comedie Michelle Wolf, a făcut aluzie la cel mai recent scandal sexual în care este implicat preşedintele american.

Michelle Wolf, gazda evenimentului: "Este anul 2018, sunt femeie, aşa că nu puteţi să mă faceţi să tac. Poate doar dacă Michael Cohen îmi virează 130.000 de dolari."

Tonul dur al discursului de 20 de minute nu a fost domolit.   

Michelle Wolf, gazda evenimentului: "Trump nu este aici. L-aş fi târât aici chiar eu, dar se pare că preşedintele Statelor Unite este un laş pe care n-ai voie să-l târăşti."

Ridiculizaţi au fost şi membrii Congresului american, unde partidul lui Donald Trump deţine majoritatea.

În timpul dineului, Donald Trump s-a aflat la 160 de kilometri distanţă, în Michigan. A fost al doilea an consecutiv când a lipsit de la eveniment - deşi toţi preşedinţii americani au respectat, înaintea lui, tradiţia. Ultimul care a ratat dineul a fost Ronald Reagan, în 1981, dar doar pentru că tocmai fusese victima unei tentative de asasinat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, absent la dineul jurnaliştilor, un eveniment cu tradiţie