Antena Meniu Search
x

Donald Trump a scos armata în stradă, de Ziua Naţională a SUA

Donald Trump a scos armata în stradă de Ziua Naţională a SUA! În premieră, tancuri şi maşini blindate au fost expuse în stradă pe timpul ceremoniilor de Ziua Independenţei. Iar mai multe avioane militare vor brăzda cerul capitalei Washington. Ceremoniile au provocat o avalanşă de critici.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 21:54

Vezi și

Donald Trump a scos armata în stradă de Ziua Naţională a SUA! În premieră, tancuri şi maşini blindate au fost expuse în stradă pe timpul ceremoniilor de Ziua Independenţei. Iar mai multe avioane militare vor brăzda cerul capitalei Washington. Ceremoniile au provocat o avalanşă de critici. Preşedintele este acuzat că politizează evenimentul şi că foloseşte Ziua Independenţei în scop electoral. Şi în România Ziua Americii a fost sărbătorită cu grătare, baloane şi confetti.

Preşedintele a promis un spectacol unic de Ziua Independenţei în ciuda criticilor cu care a fost bombardat. 

Va fi o demonstraţie de forţă. Americanii nu au mai văzut blindate pe străzile capitalei Washington DC din 1991. Atunci evenimentul marca sfârşitul primei invazii a Irakului. 

Anul acesta, "Salute to America" este dedicat americanilor şi spiritului american. Nu lipsesc nici protestele.

Protestatarii susţin că "ne-am adunat aici azi pentru că vrem să denunţăm politizarea şi militarizarea lui Donald Trump din Ziua Independenţei". 

Şi americanii din România sărbătoresc. În Hunedoara, familia Pîrva a încins, ca în ficare an, grătarul, a umflat baloane şi a arborat steagul în curtea casei.

La Constanţa, pe americani i-am găsit pe plajă.

Şi la Ambasada Statelor Unite la Bucureşti este sărbătorită ziua naţională printr-o petrecere cu sute de invitaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a scos armata în stradă, de Ziua Naţională a SUA