Antena Meniu Search
x

Donald Trump, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie

Republicanii merg tot pe mâna lui Donald Trump. Actualul preşedinte american a fost anunţat oficial candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

de Redactia Observator

la 02.11.2020, 15:30

Vezi și
  • Speră însă să câştige şi mizează pe o recuperare miraculoasă a economiei americane.
  • Trump şi-a acuzat adversarii politici că încearcă să fraudeze alegerile din noiembrie.

Intră în cursă cu popularitatea pusă la pământ de modul cum a gestionat epidemia de coronavirus şi de tensiunile rasiale care au paralizat America în ultimele luni. Speră însă să câştige şi mizează pe o recuperare miraculoasă a economiei americane, dar şi pe aprobarea, până la alegeri, a unui vaccin care să pună capăt pandemiei.

Cu o ironie la adresa democraţilor! Aşa şi-a început Donald Trump primul discurs în calitate de candidat al republicanilor pentru Casa Albă. Şi a continuat în aceeaşi notă. Trump şi-a acuzat adversarii politici că încearcă să fraudeze alegerile din noiembrie.

Donald Trump, preşedintele SUA: I-am prins facând nişte lucruri foarte rele în 2016. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că încearcă să facă asta din nou, cu toate aceste 80 de milioane de voturi prin corespondenţă la care lucrează şi pe care le trimit unor oameni care nu le-au cerut.

Retorica liderului de la Casa Albă a fost continuată de la tribuna convenţiei republicane de fiul său cel mare şi de iubita lui, viitoarea noră a lui Donald Trump şi consilier în campanie. În discursuri înflăcărate, ei l-au acuzat pe Joe Biden că este marioneta Beijingului.

Donald Trump Jr., fiul lui Donald Trump: Întreaga platformă economică a lui Joe Biden pare creată să-i zdrobească pe cei care muncesc. Beijing Biden este atât de slab în privinţa Chinei, încât serviciile de informaţii au descoperit că Partidul Comunist Chinez îl preferă pe Biden.

Kimberly Guilfoyle, consilier de campanie: Fii alături de un preşedinte american care nu se teme, care crede în tine şi care iubeşte această ţară şi se va lupta pentru ea.

Doamnelor şi domnilor, lideri şi luptători pentru libertate, democraţie şi visul american, ce-i mai bun abia de acum vine!

Dacă în urmă cu 4 ani, victoria sa a surprins întreaga lume, după 4 ani la Casa Albă Donald Trump are o misiune şi mai dificilă.

Doar 35% dintre americani sunt de acord cu modul în care gestionează ţara. Oamenii îi reproşează că a luat târziu măsuri pentru limitarea răspândirii coronavirusului şi îl acuză că nu a făcut suficient pentru a pune capăt tensiunilor rasiale care macină societatea americană.

De aproape patru luni, mii de oameni ies în stradă după ce un afroamerican a fost ucis de un poliţist, iar un nou incident înregostrat dumnică a încins şi mai mult spiritele. Au fost proteste violente în ultimele două zile în Wisconsin, după ce un alt bărbat de culoare a fost împuşcat de poliţie.

Preşedinte al controverselor, Donald Trump mai are la dispoziţie aproximativ 2 luni să îi convingă pe americani că merită să rămână în Biroul Oval încă patru ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie